BSB-tähti Nick Carter julkaisee omaelämäkerran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monesti menestyksekästä comebackia yrittänyt Backstreet Boys ei useista yrityksistä ole saavuttanut samanlaista menestystä kuin 90-luvulla. Poikabändin siloposkena maailmanmaineeseen noussut Nick Carter on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt mies on noussut taas valokeilaan.

33-vuotias Carter on nimittäin paljastanut julkaisevansa omaelämäkerran syyskuussa. Carterin perheenjäsenten elämää ovat vuosikausia varjostaneet erilaiset päihde- ja huumeongelmat, kun hänen pikkuveljensä Aaron on joutunut isoveljensä tavoin vieroitukseen ja hänen pikkusiskonsa Leslie kuoli yliannostukseen.

Onneksi laulajalla on kerrottavana hyviäkin uutisia. Hän sai nimittäin myöntävän vastauksen alkuvuodesta tyttöystävä Lauren Kittiä kosiessaan. Tulevan kirjan sisällöstä ei ole kerrottu paljoakaan, mutta Femail Firstin mukaan teoksen tarkoituksena on käsitellä etenkin Carterin elämän solmukohtia.

New Yorkista kotoisin oleva Nick Carter on 100 miljoonaa albumia myyneen Bacstreet Boysin nuorin jäsen. Mies kokeili soolouraa vuonna 2002 ja julkaisi tällöin Now Or Never -nimisen levyn. Carter on seurustellut muun muassa Paris Hiltonin ja Ashlee Simpsonin kanssa.