American Idolista perheriita – puukot viuhuivat ja sellin ovi kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viikonloppuna ratkottiin American Idolin 12. tuotantokauden voittaja. Kilpailu nosti myös erään Pennsylvaniasta kotoisin olevan pariskunnan tunteet pintaan, sillä kumppanukset tappelivat suosikkinsa puolesta lopulta peräti puukkohippasilla.

Fox43-uutiskanavan mukaan 48-vuotias Karen Elaine Harrelson ja hänen 57-vuotias poikaystävänsä Gregory Stambaugh olivat jännittäneet American Idol -kilpailun loppuratkaisua kotinsa kellarihuoneessa olutta nauttien. He olivat veikanneet voittajaksi kumpikin omaa suosikkiaan, kunnes leikkimielisenä alkanut mittelö äityi tiukkasanaiseksi riidaksi.

Tappelusta tulistunut Harrelson oli lopulta lyönyt poikaystäväänsä puukolla vasempaan käsivarteen. Toisen version mukaan Harrelson olisi ollut leikkaamassa vain kakkua, kun Stambaugh hyökkäsi veitsen kanssa naisen kimppuun viiltäen tyttöystävänsä rannetta. Sitten Harrelson oli joutunut puolustautumaan lyömällä puukolla miestä käteen.

Poliisi pidätti molemmat tappelupukarit ja toimitti vertavaluvat American Idol -fanit telkien taakse. Suurilta henkilövahingoilta vältyttiin. Lauluohjelman 12. tuotantokausi tuli viikonloppuna päätökseensä, kun kolmatta kertaa ohjelmaformaattiin osallistunut 23-vuotias Candice Glover voitti vastustajanaan olleen saman ikäisen Kree Harrisonin.