Univelka kostautui? Morgan Freeman nukahti kesken haastattelun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkinäyttelijä Morgan Freeman on tehnyt pitkän ja palkitun uran Hollywoodissa. 75-vuotias veteraanitähti ei osoita urallaan hidastamisen merkkejä, sillä hänet on nähty tänäkin vuonna jo muun muassa elokuvissa Olympus Has Fallen ja Oblivion.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Freeman on nyt aiheuttanut hilpeitä hetkiä seattlelaisen televisiokanavan katsojille. Tähti oli yhdessä toisen näyttelijäveteraanin, Michael Cainen, kanssa antamassa videohaastattelua paikalliselle aamutelevisiolle koskien miesten uutta Now You See Me -elokuvaa. Morganin yöunet olivat kuitenkin ilmeisesti jääneet liian lyhyiksi, sillä näyttelijä torkahti kollegansa kuvaillessa elokuvaa innokkaasti juontajille.

Morgan Freeman loukkaantui vuonna 2008 vakavasti auto-onnettomuudessa. Näyttelijän vasen käsi murtui käsivarresta ja kyynärpäästä ja hän sai rajun iskun myös olkapäähänsä. Vammoja korjailtiin 4,5 tuntia kestäneen leikkauksen avulla, mutta Freeman kärsii edelleen hermovaurioista kädessä. Ensimmäisen Oscar-patsaansa Freeman sai parhaasta miessivuosasta Clint Eastwoodin ohjaamasta elokuvasta Million Dollar Baby.