Naiset kesäisin villejä sinkkuja – tässä syy ilmiöön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuoreen tutkimuksen mukaan naiset viihtyvät sinkkuina paremmin kesäaikaan kuin talvella. Osa neitokaisista jopa paljastaa pistävänsä seurustelusuhteen poikki aurinkoisen vuodenajan kynnyksellä.

Syynä tähän pidetään, kuinkas muutenkaan, vastakkaista sukupuolta. Brittiläiset naiset ainakin myöntävät viihtyvänsä vapailla markkinoilla kesällä. Suurin osa nimittäin vakuuttaa kesän sujuvan sinkkuna paremmin – silloin pääsee katsastamaan miesmarkkinat vapaasti.

Osa määrittelee syyksi lahjat, talviaikaan kun on joulua ja ystävänpäivää, jolloin miehet hemmottelevat naisia ja antavat lahjoja. Silloin pidetään myös uroksista enemmän.

MyCelebrityFashion.co.uk-sivusto teettämän kyselyn mukaan naiset tahtovat myös viettää kesäisin enemmän aikaa ystäviensä ja sukulaistensa kanssa. Tutkimukseen osallistui 18 – 25-vuotiaita naisia, jotka myönsivät, että tahtovat olla kesällä ennemmin villejä ja vapaita kuin kantaa huolta kumppanistaan.