Uskomaton näky Texasissa – valtava silta paloi poroksi ja romahti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen toiseksi suurin osavaltio Teksas tunnetaan paitsi vahvasta republikaanisesta asenteestaan, myös stetsoneista, karjataloudesta ja tietenkin barbeque-kulttuuristaan. Jos Amerikassa on kaikki suurempaa, niin Teksasissa se on vieläkin suurempaa.

Nyt internetissä nähdään video, jossa palaa Colorado-joen ylittävä vanha ja puinen rautatiesilta. Aluksi luultiin, että palokunta on sytyttänyt sillan tahallaan siitä eroon pääsemiseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Paloa kuvannut video herättikin hilpeyttä katsojien keskuudessa, sillä videolle leukailtiin, että teksasilaiset tekevät rautatiesilloistakin BBQ:ta. Televisiokanava BBC tiesi kuitenkin myöhemmin, että kyseessä on vahingossa alkanut palo.

Palomiehet yrittivät ensin sammuttaa paloa 15 tuntia, mutta totesivat lopulta sen olevan turhaa ja antoivat sillan palaa maan tasalle jättäen pelkän musta n savupilven jälkeensä. Sillan uudelleenrakentaminen maksaa arvioiden mukaan kymmenen miljoonaa dollaria, eli vajaan kahdeksan miljoonaa euroa.