Tulisa Contostavlos pienissä bikineissä – ja korkkareissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatar Tulisa Contostavlos on musiikkiuransa ohella tullut tunnetuksi Britannian X Factor -kilpailun tuomarina vuodesta 2011 lähtien. Taannoin neitokainen sai kuitenkin potkut sarjan tuomariston pestistä.

24-vuotias poppari ei kuitenkaan näytä kantavan huolta työpaikkansa menettämisestä. Tulisa Contostavlos kuvattiin nimittäin sunnuntaina nauttimassa bile-elämästä Espanjan Marbellassa vietetyissä juhlissa. Valkoisiin bikineihin, korkeakorkoisiin kenkiin ja Chicago Bulls -lippikseen sonnustautunut laulajatar tarjosi epäilemättä silmänruokaa useille miespuolisille juhlijoille.

Tulisa Contostavlos joutui viime vuoden maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisa kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.