Aalto oli viedä Candice Swanepoelin bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman huippunimiin lukeutuva Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana, ja on sittemmin poseerannut esimerkiksi Vogue-lehtien ja Niken mainosten kuvissa. 24-vuotias kaunotar on eräs Victoria’s Secret -alusvaatebrändin tunnetuimmista kasvoista.

Viime päivät Candice on nautiskellut olostaan vapaalla, kun hän on viettänyt lomaansa Miami Beachilla yhdessä poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa. Eilen Candice ihastutti silminnäkijöitä keltaisissa bikineissä, jotka olivat valahtaa paikoiltaan aaltojen voimasta.

Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.