DJ Tiesto soitti allasbileissä Las Vegasissa – bikinitytöt tanssivat villisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja suosituimpiin DJ-tähtiin lukeutuva DJ Tiesto on tuttu vieras myös Suomessa. Seuraavan kerran supertähti saapuu keikalle Suomeen, kun Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Summer Sound Festival -tapahtuma.

Eilen DJ Tiesto oli kuitenkin keikalla Las Vegasissa, ja siellä maineikkaalla Wet Republic -allasalueella. Allasbileistään tunnetun klubin meno oli suosikkisoittajan keikan aikana villi, ja paparazzit onnistuivat ikuistamaan tunnelmaa kuvinsa.

DJ Tieston lisäksi esiintymässä oli myös DJ-tuottaja Mark Wright, joka oli ottanut mukaansa myös näyttävän seurueen ystäviään. VIP-osastolla juhlineen seurueen naispuoliset jäsenet tarjosivat silmänruokaa muillekin allasbileiden vieraille.