Uusi treenimuoto lisää naisten seksuaalista vetovoimaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin West Hollywoodissa on ryhdytty järjestämään jumppatunteja, joille ei saavuta hikisissä lenkkitossuissa, vaan korkeakorkoisissa naisten kengissä. Leidit tietävät, että korkokengillä käveleminen vaatii tasapainon lisäksi rautaista ryhtiä ja lihaskuntoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Korkokenkätunneilla opetetaan, miten korkeakorkoisilla kengillä kävellään ja kuinka naiset voivat tuntea itsensä niissä paremmaksi. Tunnille osallistunut Kongit Farrell piti ideaa mahtavana, ja hän on muistanut niiden avulla olevansa sittenkin seksikäs nainen.

Adrucia Apana on toinen tunnille osallistunut neitokainen, ja hän myönsi aiemmin hoiperrelleensa yöelämässä korkokengillä holtittomasti.

Heel hop -tunnit kehittänyt Kamilah Barret vannoo korkokenkätuntiensa nimeen, sillä ne kohottavat suuresti naisten lihaskuntoa ja ryhtiä. Kiropraktikko Nick Campos on Kamilahin kanssa täysin samoilla linjoilla. Yksi tunti maksaa 15 dollaria, eli 11,50 euroa.