Toimintatähdellä vaarallinen dieetti? ”Koskee vain näihin aineksiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijäkomistus Jason Statham tunnetaan viihdemaailmassa toimintaelokuvien tähtenä. The Expendables, Transporter ja Crank -toimintapätkien komistus joutui taannoin käyttämään Parker-elokuvassa peruukkia, jolloin hän kiitti luojaansa ollessaan jo valmiiksi kalju.

Nyt Jason Statham on omaksunut varsin tiukan ruokavalion Heat-elokuvan kuvausten ajaksi. Mies yrittää pitää timmin vartalonsa, joten hän ei syö mitään muuta kuin täysjyväriisiä ja pinaattia. Pidemmän päälle näyttelijän dieettiä epäillään jopa vaaralliseksi.

– Jason haluaa olla tiukassa kunnossa, joten hän ei koske mihinkään muuhun kuin näihin kahteen ruoka-aineeseen. Hän haluaa epätoivoisesti pysyä kuumana Hollywoodissa, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Elokuvan kuvaukset tehdään New Orleansissa, joka on tunnettu rikkaasta ja rasvaisesta ruokakulttuuristaan. Miehellä on oma avustaja, joka hakee hänelle dieettiruokia, jotta Statham ei joudu tekemisiin houkutusten kanssa.

Jason Statham on esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Snatch, The Italian Job, Chaos, The Expendables, Killer Elite ja Transporter 1 – 3. Hän on näytellyt vuoden 1998 jälkeen yli 20 elokuvassa. Statham seurusteli taannoin seitsemän vuoden ajan brittiläismalli Kelly Brookin kanssa, kunnes pariskunnan pitkä parisuhde päättyi eroon vuonna 2004. Mies seurustelee parhaillaan mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa.