Kate Winslet viihtyy kotiäitinä – näytteleminen ”vain puuhastelua”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-palkittu näyttelijätär Kate Winslet avioitui bisnesmies Ned RocknRollin kanssa New Yorkissa viime vuoden lopulla. Winslet kertoo viihtyvänsä paremmin kotiäitinä kuin näyttelijän ammatissaan.

Kate Winsletilla on kaksi lasta; 12-vuotias Mia avioliitostaan Jim Threapletonin kanssa ja yhdeksänvuotias Joe toisesta avioliitostaan Sam Mendesin kanssa. Nyt supertähti paljastaa, ettei hän paini uran ja kotielämän välillä, vaan hänen elämänsä keskittyy enemmän kotiin ja näytteleminen on ”vain silloin tällöin tapahtuvaa puuhastelua”.

Titanic-elokuvalla läpimurtonsa tehnyt Winslet kertoo löytäneen itsensä viimeisen neljän vuoden aikana, kun hän on käynyt läpi niin avioeroprosessia kuin uutta rakastumistakin, You-lehti raportoi.

Bisnesmoguli Richard Bransonin veljenpoika RocknRoll antoi taannoin Winsletille häälahjaksi avaruuslennon. RocknRoll työskentelee osa-aikaisesti Bransonin avaruuslentoja suorittavassa Virgin Galactic -yrityksessä. Bransonin kerrotaan tarjonneen veljenpojalleen ja tämän tuoreelle vaimolle ilmaiset paikat normaalisti 124.000 puntaa maksavalle avaruuslennolle.

Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Holiday, Järki ja tunteet, Hamlet, Revolutionary Road ja Tahraton mieli. Kaunotar voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon kuudennella ehdokkuudellaan elokuvasta Lukija.