H&M aikoi kutistaa nämä kurvit – Beyonce raivostui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin ja r&b-musiikin kuningatar Beyonce Knowles esiintyi juuri H&M-vaatebrändin näyttävissä bikinikuvissa. Neitokainen nähtiin samassa yhteydessä myös kampanjan mainosvideolla värikkäissä bikiniasuissa.

Nyt The Sun -lehti uutisoi, että H&M-pomot eivät aluksi halunneet käyttää laulajan kuvia sellaisenaan, vaan aikoivat muokata Beyoncen kurveja hoikempaan kuntoon. Tämä ei suinkaan sopinut muodoistaan ylpeälle supertähdelle, joka kielsi otosten photoshoppaamisen. Lopulta mainoksiin päätyivät aidot ja alkuperäiset bikinikuvat.

– Kun Beyonce sai kuulla, että he olivat editoineet hänen vartalonsa muotoja, hän suuttui. Hän on todellinen diiva, ja oli raivoissaan siitä, että oli joutunut tällaisen loukkauksen kohteeksi, kertoi lähde haastattelussa.

31-vuotias laulajatar on saavuttanut viime vuosina ikonisen aseman, jota kadehtivat entiset bänditoveritkin. Destiny’s Child -sisko Kelly Rowland uskaltautui viimein tunnustamaan kateuden uusimmalla Dirty Laundry -kappaleellaan, joka sai taannoin naisen kyynelehtimään keikallaan.

20130530-212427.jpg