Katie Price tylytti glamourmallin rakkauden: ”Ei koskaan uskollinen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on paraikaa raskaana ja odottaa lasta tuoreelle aviomiehelleen Kieran Haylerille. Neitokainen ei ole rauhoittunut odotusaikana paljonkaan, ja nyt hän on ehtinyt aikansa kuluksi tylyttää kilpailijansa Kelly Brookin suhteen.

Neitokaisten kissatappelu on ollut menossa jo kauan, ja taannoin Brook sivalteli Pricea tämän avioliiton johdosta. Povipommi kirjoitti Twitterissä, että toivoisi saavansa kaikki kommentit suoraan puhelimitse julkisen loanheiton sijaan. Katie väittää myös saaneensa viestejä Kellyn poikaystävältä Danny Ciprianilta.

– Kysy Dannylta hänen lähettämistään sähköpostiviesteistä ja tekstiviesteistä. Näytän ne sinulle. Kieran on samaa mieltä siitä, ettei hän tule koskaan olemaan sinulle uskollinen, kirjoitti Katie Price blogiinsa.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.