Koiranpennun ihmepelastuminen – eli kuukauden ruuanjämillä ja tupakalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa hinataan väärin pysäköidyt autot pois hyvinkin herkästi, ja ne toimitetaan yleensä autoille varatuille aidatuille parkkipaikoille, joista auton voi noutaa sakkoja vastaan takaisin.

Aina ihmiset eivät kuitenkaan huolehdi ajoneuvoistaan, ja näin kävi myös 8. huhtikuuta hinatulle Chevylle. Sen sisältä löydettiin noin kuukauden kuluttua monien yllätykseksi koiranpentu. Koira oli ollut autossa kuukauden ja elänyt ainoastaan ruuantähteitä ja tupakkaa syömällä.

Sitkeä hauva sai lopulta pelastuksena, kun parkkipaikan työntekijä oli nähnyt sen pomppimassa auton tuulilasia vasten. Pentu toimitettiin heti eläinlääkäriin ja se selviää kuukauden pituisesta piinasta säikähdyksellä.

Koiran kidutuskammiona kuukauden päivät toiminut auto löydettiin kansasilaisen valtatien varrelta hylättynä. Auton ovet olivat olleet löytöhetkellä lukossa ja sen ikkunat oli tummennettu, joten siksi pikkukoiraa ei löydetty aiemmin. Koiran tai auton omistajaa ei ole tavoitettu.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.