Leonardon mallikatras sai jatkoa – iski tämän parikymppisen kaunottaren

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Leonardo DiCaprio on saavuttanut Hollywood-piireissä naistenmiehen maineen hyvästä syystä. Mies iskee nimittäin makunsa mukaisesti vaaleahiuksisen mallineitokaisen toisensa jälkeen.

Tällä kertaa hänen elämänsä naispääosaa on valittu esittämään 20-vuotias saksalainen supermalli, Toni Garrn. Jonkinlaisesta kaavasta voidaan jo alkaa puhua, sillä neitokainen on miestähden neljäs Victoria’s Secret -malli. Pariskunta bongattiin yhdessä, kun he olivat saapumassa takaisin Nizzan reissulta.

– He ovat lähentyneet viime viikkojen aikana. Ilmassa on ehdottomasti kemiaa, kertoi lähde New York Daily News -lehdelle.

Leonardo sai vastikään pakit brittiläiseltä mallikaunotar Cara Delevingneltä, joka ei syttynyt miehen iskuyrityksiin Cannesin elokuvajuhlien julkkisjatkoilla. DiCaprio yritti kaikki tuntemansa metkut, mutta parikymppisen mallitähden mielestä tämä oli vain liian vanha hänelle, ja juttu jäi siihen.