Beyonce pelkää – palkkasi lisää turvamiehiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Beyoncen ympärillä velloneet raskaushuhut saivat lopun, kun laulajattaren Jay-Z -rakas ennätti kieltämään juorut epätotuuksina. Nyt Beyonce kärsii uudesta vitsauksesta, sillä vuosikausia naista piinannut fani on astunut jälleen sotajalalle.

Beyonce on joutunut nostamaan turvallisuuttaan varotoimenpiteillä palkkaamalla lisää henkivartijoita itselleen. The Sunin mukaan popkaunotarta vuosikausia piinannut Bassey Essen on jälleen ilmoittanut aktiivisesti olemassaolostaan, ja lähettänyt laulajalle uhkauskirjeitä.

Beyoncen turvahenkilökuntaa on viime päivinä lisäkoulutettu arvaamattoman fanin varalta, ja naisen ensi lauantain Lontoon keikka tulee näyttämään, saadaanko stalkkeri kiinni itse teossa. Beyonce joutui vasta hiljattain tanskalaisen fanin kanssa liian läheisiin tekemisiin, kun yli-innokas ihailija oli läpsäyttänyt laulajaa takapuolelle.