Grrrr, Dita von Teese seksikkäissä alusvaatteissa: ”Miehenpyydystäjä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallikaunotar Dita von Teese nähtiin vastikään 30 Seconds to Mars -yhtyeen tuoreella Up In The Air -musiikkivideolla. Burleskineito muun muassa riisuuntuu videolla kimalteleviin alusvaatteisiin ja ratsastaa mekaanisella härällä.

Nyt 40-vuotias Dita nähdään oman Von Follies -alusvaatemerkkinsä kuvissa povekkaana. Huippukapeasta vyötäröstään tunnettu julkkiskaunotar esiintyy otoksissa vihertävissä ja punertavissa pitsialusvaatteissa, jotka ovat taattua von Teesen tyyliä. Malliston nimi on osuvasti miehenpyydystäjä.

Kuva: Dita von Teese
Kuva: Dita von Teese
Kuva: Dita von Teese
Kuva: Dita von Teese

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara jaMatter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.