Elastinen Gumballista: ”150 km/h kaupunkialueella poliisin perässä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ympäri Eurooppaa saatiin ihastella luksusluokan autojen joukkoa, kun Gumball 3000 -tapahtuma kulki Kööpenhaminasta Suomen ja Venäjän kautta Monacoon. Stara tapasi kisassa mukana olleen Rähinän tiimin Monacossa.

Elastinen muisteli haastattelussa kilpailun vauhdikkaimpia hetkiä, jolloin kisan ökyautot joutuivat ajamaan Venäjällä huikeaa ylinopeutta poliisisaattueessa.

– Meidät vietiin koko matka Vaalimaalta ensin Pietariin ja sit Pietarista Narvaan poliisisaattueessa. Venäjällä se tarkoittaa, että poliisit ajavat edellä niin kovaa kuin ne pääsee ja autot ajavat perässä yrittäen pysyä letkassa, Elastinen kertoi Staralle Monacon maineikkaan Cafe de Parisin terassilla.

– Se oli kohtuullisen hasardia hommaa. Adrenaliinipitoisin ja vaarallisin kohta. Me mentiin kaupunkialueella 150 kilometriä tunnissa poliisien perässä.

– Oli tullut ohjeet, että letkasta ei saa missään nimessä jäädä, ja että punaisiin valoihin on mentävä. Siinä oli painettava vaan sinne poliisien perään niin kovaa kuin pääsi. Se oli sellaista Grand Theft Auto ultimate Need For Speed hommaa. Siinä tuli kaahailtua varmaan omiin tarpeisiin. Muuten ajeltiin ihan rajoitusten mukaan, Elastinen kertoi.