Huh, tämäkö perheenäidin vartalo?!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen Gisele Bundchen synnytti kaksi kuukautta sitten tyttärensä Vivianin. 32-vuotiaan naisen bikinivartalo on omaa laatuaan, sillä se on jo nyt ikuistettu paljastaviin kuviin Vogue-lehden kanteen.

Gisele on onnistunut treenaamaan kehonsa ennätysnopeasti kuntoon, sillä harvemmin julkkismaailmassakaan näkee näin nopeaa synnytyksestä toipumista. Öljytty vartalo on verhottu kuvassa mustiin bikineihin ja nahkaliiviin. Kuvan viimeistelyssä on mitä suuremmalla todennäköisyydellä käytetty photoshoppausta apuna.

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisissa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.

20130530-213449.jpg