Rintava Kelly Brook näyttävissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price tylytti vastikään glamourmalli Kelly Brookin suhteen maan tasalle. Povipommin mielestä tähden romanssi Danny Ciprianiin ei tule kestämään, koska mies ei tule koskaan olemaan kurvittarelle uskollinen.

Nyt Kelly on kuitenkin mielitiettynsä kanssa lomalla Tobagon trooppisella saarella. Brook nähdään otoksissa bikiniasuissa hempeilemässä kultansa kanssa, ja valokuvissa vilahtaa myös julkkisneidon tuttu rintavako.

– Yksi rakkaus, kirjoitti julkkisneito Instagram-blogiinsa.

Kelly Brook valittiin juuri The Sun -lehden äänestyksessä Britannian seksikkäimmäksi naiseksi. Neito sai lukijoilta 43.000 ääntä. Myös Michelle Keegan, Rosie Jones, Keeley Hazell ja Kate Beckinsale sijoittuivat listauksessa.