Tyhmyyden huippu? Teini kirjoitti nimensä Luxorin temppelin seinään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mittaamattoman arvokkaat muinaisesineet houkuttelevat turisteja luokseen eri maailman kolkissa. Egyptissä yksi kuuluisimmista turistinähtävyyksistä lienee Luxorin upea temppeli, jossa säilytetään 3.500 vuotta vanhoja muinaisesineitä.

Kiinalainen perhe joutui äskettäin todistamaan 15-vuotiaan poikansa emämunauksen, kun teini oli kirjoittanut temppelin seinään ”Ding Jinhao oli täällä”. Sen lisäksi, että tyhmän teon toteuttanut poika tuhosi järisyttävän arvokkaan osan maailmanhistoriaa, paljasti hän myös itsensä kirjoittamalla töhryyn oman nimensä.

China Dailyn mukaan pojan vanhemmat pahoittelivat jälkikasvunsa hölmöä tempausta, ja tunnustivat epäonnistuneensa lapsensa kasvattamisessa. He pyysivät yhteisöltä uutta tilaisuutta koulia pojastaan yhteiskuntakelpoisempi yksilö. Valitettavasti Ding ei ole ainoa tuhmeliini, joka jättää puumerkkinsä kallisarvoisiin antiikkiesineisiin, vaan turistit turmelevat nähtävyyksiä nimimerkeillään vuodesta toiseen.