Marsin pinnalta löytyi rotta tai lisko? Katso kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain avaruushallinto NASA:n lähettämä luotain Curiosity laskeutui viime vuonna onnistuneesti Marsin pinnalle. Luotain oli paljon esillä mediassa, ja Starassakin on uutisoitu aiheesta esimerkiksi upeiden planeetan pinnalta otettujen kuvien merkeissä.

Ei liene yllätys, että jotkut internet-käyttäjät väittivät näkevänsä kuvissa mitä erikoisempia yksityiskohtia, kuten sandaalin, madonkaltaisen olennon ja fossilisoituneen ihmissormen. Nyt paranormaaleja ilmiöitä esittelevä UFO Sightings Daily -blogi väittää puolestaan, että yhdessä kuvassa esiintyy rotan kaltainen olento.

Kuva: NASA
Kuva: NASA

UFO-blogissa huomautetaan, että hahmo näyttää olevan rotta, mutta ”saattaa olla myös lisko”. Sivustolla spekuloidaan, onko otus alkujaan kotoisin planeetalla, vai onko Curiosity-luotain tuonut sen mukanaan syväjäädytettynä testejä varten. Blogin kirjoittaja ei tunnu ottavan huomioon sitä mahdollisuutta, että ”rotta” saattaisi olla vain valon ja varjojen luoma illuusio.