Miehen puolikkaat -sekopään tilalle parikymppinen naisnäyttelijä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat -televisiosarja on huippusuosiostaan huolimatta kärsinyt viime vuosina takaiskuista. Ensin ohjelman tähti Charlie Sheen erotettiin päihdeongelmien takia. Sitten nuori näyttelijä Angus T. Jones koki uskonnollisen herätyksen ja kääntyi hittisarjaa vastaan väittäen sitä roskaksi.

Adventistikirkon jäseneksi kääntynyt näyttelijä herätti kohua kommenteillaan ja pyyteli niitä vastahakoisesti anteeksi jälkikäteen. Nyt Miehen puolikkaat -ohjelman tuottajat aikovat palkata Angus T. Jonesin tilalle uuden naistähden. Sarjaan tuleva uusi parikymppinen hahmo tulee väitteiden mukaan näyttelemaan Charlie Harperin kadoksissa ollutta tytärtä, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Jones kertoi taannoin itse, ettei aio palata enää sarjaan sen 11. tuotantokaudella. Mies suhtautuu tätä nykyä viihde-alaan kielteisesti. Anger Management -sarjassa näyttelevä entinen kollega Charlie Sheen on sanonut, että Jones saa koska tahansa roolin hänen sarjassaan.