Mies ei saanut ovea auki – hieroi penistään siihen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jotkut miehet pitävät blondeista, ja jotkut bruneteista neitokaisista. Floridalaisen Anthony Bruce Perryn villit vietit heräävät eloon mitä ilmeisimmin kohtaamisista ovien kanssa.

57-vuotias mies pidätettiin maanantaina, koska hän masturboi hieromalla elintään erään Hypoluxossa sijaitsevan yrityksen ovea vasten. Silminnäkijä todisti, miten Perry käveli edestakaisin rakennuksen edessä. Hän yritti avata yrityksen ovea, mutta se oli lukossa.

Mies otti tämän jälkeen sukuelimensä esiin ja alkoi raporttien mukaan ”humputtaa ovea vulgäärilla tavalla”. Todistaja sai masturbointisession kuvattua iPhone-puhelimellaan, joten Perry jäi nopeasti aktista kiinni. Hänet pidätettiin myöhemmin sukuelintensä paljastelusta.

– Kyllä, minulla on mielenterveysongelmia, kertoi Perry hänet pidättäneelle poliisille The Urban Daily -sivuston mukaan.