Miljonääri tarjosi kierroksen shampanjaa – lasku 409 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljonääreillä on varaa törsäillä rahojaan, kun pankkitililtä löytyy katetta. Aika ajoin tällaisia tapauksia päätyy uutisoinnin kohteeksi. Nyt eräs brittimiljonääri käytti 409.000 euroa shampanjaan Monacossa.

Monacon Grand Prix -kilpailun VIP-bileet villiintyivät täysin, kun Charles Shaker kaivoi kuvettaan ja antoi juhlijoille ikimuistoisen lahjan. Mies kuljetutti bileisiin 12 tarjoilijan voimin shampanjapulloja, joiden joukossa oli myös kultaisia Armand de Bricnac Brut -kokoelman pulloharvinaisuuksia. Yksi kultapullo painaa noin 45 kiloa.

– Kaikki tanssivat, kun yhtäkkiä musiikki pysähtyi. Näimme ehtymättömältä näyttävän kultapullojen rivin, joka tuotiin sisään. Klubi villiintyi. Tarjoilijat kaatoivat shampanjaa kaikille, kertoi vieras Female First -sivustolle.

Monacon ravintoloiden juomalistoilla on jopa 150.000 euron arvoisia pulloja.