Potkut saanut opettajahottis riisui jälleen – muodot tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Floridalainen opettaja sai potkut työtehtävästään, koska hän poseerasi rohkeissa bikinikuvissa. Sittemmin 26-vuotias Olivia Sprauer on alkanut tehdä uraa glamourmallina Victoria James -nimellä.

Neitokainen nähdään nyt uusissa vähäpukeisissa kuvissa, joissa hän poseeraa alusvaatteissa muovisessa pallotuolissa. Tämän lisäksi kurvikas brunette nähdään kuumissa topless-kuvissa, jotka Olivia Sprauer aikoo myydä. Hän lahjoittaa Huffington Post -lehden mukaan dollarin jokaisen kuvan tuotosta Oklahoman pyörremyrskyn uhreille Punaisen ristin kautta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ex-opettajasta ovat olleet kohun jälkeen kiinnostuneita esimerkiksi alusvaatefirmat, messujärjestäjät ja Hustler-miestenlehti. Sprauer ei aio vielä suostua aikuisviihdelehden kuviin. Hän kuitenkin myöntää tehneensä enemmän alastonkuvauksia opettajan työn lopettamisen jälkeen. Neito haaveilee Playboy-lehdessä poseeraamisesta.