Star Trek -tähti maistoi ensimmäisen pizzansa 72-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitsan historia ulottuu kauas ennen ajanlaskumme alkua. Muun muassa Pompeijista on Wikipedian mukaan löydetty kaivauksista pitserioita muistuttavia kauppoja. Pitsan kansainvälinen läpimurto tapahtui kuitenkin toisen maailmansodan jälkeen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Star Trek -tähti Sir Patrick Stewart on nyt myös astunut uudelle pitsan aikakaudelle. Mies ei nimittäin ole maistanut koko elämässään pitsapalaa – vasta kuin nyt 72-vuotiaana. Stewart twiittasi itsestään kuvan Twitteriin ja alle hän kirjoitti tekstin: ”Elämäni ensimmäinen pitsapala”.

On hämmästyttävää, että näyttelijä syö vasta nyt ensimmäisen kerran pitsaa, sillä hän on kotoisin perinteisen juustopitsan synnyinpaikasta, eli New Yorkista. Normaalisti pitsaan laitetaan täytteeksi lihaa, kanaa, kasviksia tai kalaa, mutta newyorkilainen pitsa sisältää perinteisesti vain tomaattikastikkeen ja tuhdin juuston.