Vanessa Hudgens kunnioitti muistopäivää bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen High School Musical -teinitähti Vanessa Hudgens on viime vuosina tehnyt pesäeroa aikaisempaan perheystävälliseen Disney-imagoonsa. Kaunotar muun muassa esiintyi rohkeana Spring Breakers -elokuvassa, minkä lisäksi hän julkaisi villin $$$ex-kappaleen.

Nyt 24-vuotias Vanessa Hudgens on jakanut Instagram-kuvablogissa seksikkään otoksen, jossa on mukana toinen High School Musical -elokuvien näyttelijätär Ashley Tisdale. Bikineihin sonnustautuneet kaunottaret kunnioittavat Yhdysvaltain kansallista muistopäivää, jota vietettiin tänä vuonna 27. toukokuuta. Kaksikko vietti juhlapäivää grillijuhlien merkeissä Ashleyn kotona.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.