Amy Childs antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen Amy Childs on noussut seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut tunnetuksi tähdeksi myös rohkeiden bikiniposeeraustensa myötä.

Amy otti ensimmäiset silikonirintansa 18-vuotiaana, jolloin luonnollista A-kuppia suurennettiin D-kuppiin. Toisessa leikkauksessa Amyn rinnoista tehtiin DD-kupit. Nyt Amy on esitellyt muhkeita muotojaan synttäribileissään Cafe de Parisissa.

23-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.