Ohhoh Brandi, nyt on mekossa näyttävä rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan Brandi Glanville poltti taannoin kätensä. Sittemmin 40-vuotias kaunotar julkaisi kädestään kuvan verkossa. Pian sen jälkeen neitokainen poltti kasvonsa laserhoidossa.

Nyt Brandi on kuvattu poistumassa tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa Beverly Hillsissä sijaitsevasta Mr. Chow -ravintolasta. Brandin valkoisen cocktail-mekon kruunasi näyttävä avonainen etumus.

Brandi Glanville tunnetaan taannoisesta avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi myös otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.