Hollywood suree: Suosikkinäyttelijätär menehtyi kotonaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomenkin televisiossa vuosia pyörinyt Perhe on pahin -televisiosarja muistetaan yhtenä 1970-luvun menestyneimpänä sarjana. Nyt Yhdysvalloista ollaan saatu suru-uutisia, kun sarjan päätähtiin lukeutuneen Jean Stapletonin kerrotaan menehtyneen 90-vuotiaana.

Sarjan päähenkilön Archie Bunkerin vaimoa Edithiä näytellyt Stapleton menehtyi perjantaina New Yorkissa, TMZ kertoo. Yhdysvaltalaisnäyttelijättären perheen mukaan Hollywood-suosikki nukkui pois luonnollisista syistä.

New Yorkissa vuonna 1923 syntynyttä Stapletonia jäivät kaipaamaan hänen kaksi lastaan, John ja Pamela. Näyttelijättären aviomies William H. Putch menehtyi jo vuonna 1983.

Suosikkinäyttelijätär palkittiin tunnetuimmasta roolistaan Perhe on pahin -ohjelman Edithinä kolmella Emmy-palkinnolla. Sarjaa tehtiin yhdeksän tuotantokautta vuodesta 1971 vuoteen 1979. Stapleton tullaan muistamaan myös esimerkiksi roolistaan Meg Ryanin ja Tom Hanksin menestyselokuvassa You’ve Got Mail.