Rokkari sivalsi rajusti Justin Bieberiä: ”Olet k**ipää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Megatähti Justin Bieber joutui taannoin noloon tilanteeseen Billboard Music Awards -tilaisuudessa. Hänen vastaanottaessaan Milestone-palkintoa yleisön joukosta kuului nimittäin äänekkäitä buuauksia. Sitä ennen Bieber oli myöhästellyt keikoiltaan.

Rocktähti Jon Bon Jovi on sivaltanut Bieberiä. Rokkari ei voi omien sanojensa mukaan ymmärtää, miksi kanadalainen laulaja on kehdannut myöhästellä Believe-kiertueensa keikoilta.

– Jokaisessa sukupolvessa on tyyppejä, jotka toimivat näin. Ei tuo ole uutta. He eivät kunnioita fanejaan, jotka ovat tehneet kovasti töitä maksaakseen kahden tai kolmen tunnin esityslipusta – tuon tyypin tapauksessa 80 minuutin, kommentoi Jon Bon Jovi London Evening Standard -lehdelle.

– Jos sen tekee kerran, voi saada anteeksi, mutta kun sen tekee monta kertaa, voi vain hävetä. Siitä tule klisee. Se ei ole coolia – olet kusipää. Mene v**tuun siitä työskentelemään!

Billboard-tapahtumassa nähtiin äskettäin kohahduttava näky, kun Justin sai eksältään Selena Gomezilta suudelman poskelle palkintogaalassa. Sydänkäpyset unohtuivat juttelemaan toistensa kanssa pitkään, vaikka Selenan käsipuolessa roikkuva ystävä yrittikin kiskoa tähteä mukaansa.