Kim Kardashian pöyristyi botox-huhuista: ”Ei ole totta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashianin esikoislapsen odotetaan syntyvän heinäkuussa, ja tuleva julkkismamma onkin jo muhkeassa kunnossa. Erityistä huomiota neito on saanut pulleiden huultensa ansiosta, sillä monet tahot väittävät tähden käyttäneen botox-pistoksia raskausajan aikana.

Nyt 32-vuotias realitytähti on kuitenkin kiistänyt järkyttyneenä huhut. Hänen edustajansa kiisti viimeisimmän In Touch -lehden väitökset, joiden mukaan Kim olisi neuroottisuutensa takia koukussa botox-pistoksiin. Väitteiden mukaan kaunotar haluaa säilyttää upean ulkomuotonsa hinnalla millä hyvänsä.

– Se on absurdia ja se ei ole totta! Kertoi Kardashianin edustaja Daily Mail -lehdelle.

Kimin ja Kanyen kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.