Lihanhimo koitui kohtalokkaaksi – 50 vuotta vankeutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ribsejä, eli lihaisia kylkipaloja, voidaan kutsua amerikkalaisten kansallisruoaksi. Niitä tarjoillaan kaikissa grillibileissä – yleensä oluen kera. Ribsien salaisuutena pidetään usein niihin valmistettavaa marinadia, ja osa kastikeresepteistä kiertää suvuissa tarkoin vaalittuna aarteena.

Teksasilaisen miehen lihanhimo osottautui kohtalokkaaksi, sillä hänet on tuomittu 50 vuodeksi vankilaan 35 dollarin, eli 27 euron, arvoisen kylkipalan varastamisesta. Mies oli anastanut grilliherkun ruokakaupasta jo vuonna 2011. Kaupan henkilökunta oli huomannut miehen varkauden, ja seurannut häntä ulos parkkipaikalle.

Pahaksi onneksi ribsit olivat pudonneet paidan alta. Kun työntekijä oli tivannut, mitä muuta mies piilottelee vaatteissaan, oli varas sanonut, että hänen hallussaan oli veitsi. Kyseinen lause johti tuomion huimaan pituuteen, vaikka tänä päivänäkään ei tiedetä, oliko hänellä todellisuudessa teräasetta.