Mel B biletti allasbileissä – näyttävä bikinipeppu varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Spice Gilrs -laulaja Mel B on ikuistettu viime aikoina useiden julkkisjuhlien punaisilta matoilta. Aiemmin tällä viikolla paparazzit kuvasivat hänet nautiskelemassa Malibun rannalla bikineissä.

Eilen Mel B puolestaan suuntasi samassa asussa, eli bikineissä, Encore Beach -hotellin uima-allasbileisiin. VIP-osastolla ystävineen juhlinut neitokainen käväisi myös DJ-kopissa.

38-vuotias Melanie Brown, eli Mel B, on tehnyt kolme lasta kolmen eri miehen kanssa. Poplaulajan Phoenix-tyttären isä on hollantilainen tanssija, jonka Brown tapasi taannoin Spice Girlsien maailmankiertueella. Hänellä on Angel Iris -niminen tytär Hollywood-tähti Eddie Murphyn kanssa. Melanie Brown synnytti vuonna 2011 Madison-nimisen tyttären, jonka isä on hänen nykyinen aviomiehensä.