Maailman kuumimmat naiset listattiin – popkaunotar ykköseksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaiset lehdet listaavat tunnetusti vuosittain maailman kauneimpia naisia ja miehiä. People-lehti listasi äskettäin näyttelijätär Gwyneth Paltrowin maailman kauneimmaksi naiseksi. Kuumimman naisen tittelin antoi äskettäin FHM-miestenlehti Mila Kunisille. Nyt Complex-lehti on tehnyt oman listauksensa.

Amerikkalaislehden maailman kuumimmat naiset -listan kärkisijan on vienyt barbadoslainen laulajatar Rihanna. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun näyttävä laulajakaunotar komeilee kuumimpien naisten listauksien kärkisijoilla. Rihanna oli esimerkiksi äskettäin FHM-miestenlehden sadan kuumimman naisen listauksessa komeasti toisella sijalla.

Rihannan jälkeen Complexin listauksessa toiseksi sijoittui näyttelijätär Alison Brie. Kolmannen sijan vei naispääosan Oscarin tänä vuonna napannut näyttelijätär Jennifer Lawrence. Kärkiviisikkoon ylsivät myös suosikkilaulajatar Beyonce ja muun muassa Django Unchained -elokuvasta tunnettu näyttelijä Kerry Washington.