Professori: ”Lihavilla ei ole riittävästi tahdonvoimaa opiskeluun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Normaalipainoiset ihmiset pitävät joskus ylipainoisia ihmisiä keskimääräistä heikomman tahdonvoiman omaavina yksilöinä. Kyseessä on kuitenkin asia, jota kannattaa harvoin sanoa julkisesti.

Nyt eräs professori on kuitenkin todennut asian julkisesti. New Yorkin yliopiston professori Geoffrey Miller julkaisi Twitter-blogissaan kommentin, jossa hän totesi lihavilla olevan liian vähän tahdonvoimaa akateemiseen opiskeluun tohtoriksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Rakkaat lihavat hakijat. Jos teillä ei tahdonvoimaa lopettaa hiilihydraattien syömistä, ei teillä ole myöskään tahdonvoimaa väitöskirjan tekemiseen #totuus, professori kirjoitti.

Professori poisti viestinsä nopeasti, mutta se oli jo lähtenyt leviämään verkossa. Sittemmin kommenttia on paheksuttu laajasti ja esimerkiksi professorin kollegat ovat tyrmänneet sen julkaisemisen. Eräs opiskelija suositteli opiskelijoita säilyttämään viestin mahdollisia tulevia oikeusjuttuja varten. Miller pyysi myöhemmin anteeksi ja kiisti olevansa sitä mieltä mitä kommentissaan kirjoitti.