Shampanjapullo maksaa ravintolassa 150 000 euroa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Monacossa sijaitsevassa Billionaire-klubilla oli tuhlattu shampanjatarjoiluun kerralla hulppeat 409.000 euroa. Tuolloin brittimiljonääri Charles Shaker tarjosi VIP-juhlissa varsinaisen kokoelman kalleinta shampanjaa.

Nyt Stara selvitti, että Monacossa reilun 400.000 euron laskun tekeminen ei ole kovin vaikeaa jopa ihan perusravintoloissa. Livelaulajistaan tunnettu Sass-ravintola pitää nimittäin aivan normaalilla juomalistallaan shampanjapulloja, joiden hinta on jopa 150.000 euroa kappaleelta.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Normaalikokoinen pullo Armand de Bricnacia maksaa Sassin juomalistalla 1.050 euroa ja tuplakokoinen magnum-pullo 2.300 euroa. Hieman suurempiin kokoihin mentäessä hinta nousee tästä huimasti. Esimerkiksi kuuden litran Mathuselah maksaa tässä nimenomaisessa ravintolassa 120.000 euroa ja suurin 15 litran pullollinen jo huikeat 150.000 euroa pullolta. Armandista on olemassa myös 30 litran Midas-pullo, mutta sitä ei ravintolan juomalistalla ollut.