Skandaali! Popkaunotar järjesti toimittajalle huumediilin – kaikki paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian X Factor -kisan tuomaristosta potkut saanut laulajatar Tulisa Contostavlos on viime aikoina nähty juhlimassa muun muassa Espanjan Marbellassa. Neitokainen tarjoili taannoin silmänruokaa paparazzeille, mutta nyt hän on otsikoissa hieman toisesta syystä.

Nyt Tulisa nimittäin joutui The Sun -lehden toimittajan huijauksen kohteeksi ja antoi kohtalokasta tietoa peitetehtävässä olleelle. Contostavlos kertoi voivansa toimittaa huumeita, koska eräs hänen parhaimmista ystävistään on kokaiinidiileri. Ystäväpiiri käyttää huumeista omia nimityksiä, ja kutsuu niitä makeisiksi.

Neitokainen kertoi nauhotetussa keskustelussa, ettei käytä itse aineita. Tulisa järjesti kuitenkin enemmän kuin mielellään 934 euron arvoisen huumediilin luotettavaksi luulemalleen henkilölle. Lehden saamat tiedot on toimitettu poliiseille.

– Voin ehdottomasti järjestää asian, pitää vain tehdä muutama puhelu… Minulla on erittäin hyvän ystävän numero, jolta voi saada valkoisia makeisia. Hän järjestää asian heti, kertoi Tulisa Contostavlos keskustelussa.

Tulisa Contostavlos joutui viime vuoden maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisa kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.