Angelina Jolien rinnat – tässä ne viimein ovat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Angelina Jolie leikkautti äskettäin molemmat rintansa pois huomattavan suuren syöpäriskin takia. Hän ilmoitti asiasta julkisesti ja kertoi, että poistettujen rintojen tilalle on asennettu korvaavat implantit.

Nyt Angelina on viimein tehnyt ensimmäisen julkisen esiintymisen asian paljastumisen jälkeen. Hän ja elämänkumppaninsa Brad Pitt osallistuivat Lontoossa World War Z -elokuvan ensi-iltaan, jossa Angelinan rinnat varastivat kaiken huomion.

Angelina Jolien rintaleikkaukselle tehtiin etukäteen kymmenen viikon mittainen aikautaulu. Se alkoi helmikuussa kivuliaalla toimenpiteellä, jonka tarkoituksena oli säilyttää Angelinan nännit. Viimeinen operaatio puolestaan suoritettiin 27. huhtikuuta, jolloin näyttelijätär sai uudet silikonirinnat.