Eläimet huomasivat peilikuvansa – tuloksena hulvaton YouTube-kooste

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaiset videopalvelut, kuten YouTube, ovat tunnetusti pullollaan eläinvideoita. Hellyyttävät ja hauskat videot myös keräävät hämmentävän suuria katsojamääriä. Nyt verkossa naurattaa kokoelmavideo, jolle ovat päätyneet peilin kanssa taistelevat eläimet.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla nähdään, kuinka eläimet aina kissoista lintuihin hämmentyvät nähdessään oman heijastuksensa peilissä. Moni otus alkaakin metelöimään peilikuvalleen luullessaan sen olevan toinen lajinsa edustaja. Moni eläin kuitenkin vain tuntuu hämmentyvän omasta peilikuvastaan.

Katsojaa saattaakin naurattaa viimeistään siinä vaiheessa, kun hiiltynyt koira juoksee suoraan peiliä päin. Agressiivisten reaktioiden lisäksi videolla nähdään myös säikähtäneitä eläinkunnan edustajia. Hämmentävä videokokoelma on kerännyt kolmessa päivässä jo lähes 50.000 katsojaa.