Poikabändiläinen ei halua äidin katsovan ohjelmaansa – liian rajua

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

The Wanted -kokoonpano kuuluu tällä erää Britannian suosituimpiin poikabändeihin. Nuoret miehet ovat herättäneet mediassa kyseenalaista huomiota mollaamalla suurempaa menestystä saanutta kilpailijaansa, One Direction -yhtyettä.

Max George on nyt paljastanut, ettei halua äitinsä katselevan yhtyeen The Wanted Life -realityohjelmaa.

– Tällä kertaa tiedän, että siellä tulee olemaan joitakin kohtia, jotka eivät ehkä ole äitini silmiä varten. En muista niistä suurinta osaa, joten katsellessani ensimmäistäkin jaksoa en muistanu niitä, Max George selittää MTV Newsille.

Yhtyeen muutkin jäsenet ovat kertoneet hermostuneisuudestaan realityohjelman tekemisestä. Tom Parker kertoi myös MTV Newsille, kuinka yhtye ei halunnut tulla muistetuksi ainoastaan realityohjelman myötä. The Wanted halusi kuitenkin näyttää faneilleen, millaista meno on kulissien takana.

Max Georgen lisäksi The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaraa. He myös viettivät taannoin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.