Amy Childs juopotteli uima-altaalla – nautti kosteasta tunnelmasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Only Way Is Essex -televisiosarjassa aikoinaan näytellyt brittikaunotar Amy Childs lomailee paraikaa Espanjan Marbellassa. Neitokainen ikuistettiin jo aiemmin bikiniasussaan rannalla, ja nyt kuvat ovat saaneet jatkoa.

Nyt 22-vuotias silikonikaunotar on ikuistettu otoksiin, jossa oranssiin asuun pukeutunut Amy nautiskelee halpaa espanjalaista cava-kuohuviiniä Boutique Sisu -hotellin uima-altaalla. DD-povinen neito kastautui myös altaassa poreilevan alkoholijuoman siemailun ohessa.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti TOWIE-sarjan näyttelijänä. Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimellä tunnettu sarja on edennyt jo yhdeksännelle tuotantokaudelleen. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.