Claudia Romanin pyöreä bikinipeppu huomattiin rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani vieraili äskettäin Miami Beachilla sijaitsevassa pubissa vähissä pukeissa, ja joutui paparazzien haaviin. Neitokainen nähtiin heittämässä darts-tikkaa pelkissä alusvaatteissa.

Miamin rannalla viihtyvä kaunotar on jälleen ikuistettu seksikkäisiin rantaotoksiin. Claudia esiintyi varsin edukseen pinkissä bikinikokonaisuudessa. Julkkisneidon luontaiset kurvit saivat jälleen osakseen huomiota hänen keikistelynsä ansiosta.

31-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.