Holly Peers rohkeissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniasta on viime vuosina noussut kansainväliseenkin suosioon varsin isopovisia glamourmalleja, joista tunnetuimpiin kuuluvat Katie Price, Kelly Brook ja Jodie Marsh. Holly Peers on Suomessa hieman tuntemattomampi nimi.

Kotimaassaan Holly Peers on kuitenkin valittu esimerkiksi Nuts-lehden seksikkäimpien naisten listalle. Holly Peers nähdään nyt esittelemässä Pabo Lingerie -alusvaatemerkin vaatteita. Kyseisen merkin alusvaatteet ovat hieman tavanomaista rohkeampia, ja mukana on esimerkiksi PVC-materiaalista tehtyjä fetissihenkisiä asusteita.

Useiden muiden brittiläisten glamourmallien tapaan Holly Peers aloitti uransa vuonna 2009 The Sun -lehden kolmossivun tyttönä poseeraamalla rohkeissa kuvissa. Hän on edelleenkin tuttu näky lehden sivuilla, ja lisäksi hän on esiintynyt esimerkiksi Nuts- ja Loaded-lehdissä sekä kalentereissa.