Kim Kardashianin ökysynnytys maksaa miljoonan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West odottavat parhaillaan esikoislapsensa syntymää, ja varsinaiseen synnytykseen on varauduttu useilla säännöillä ja vaatimuksilla. Hiljattain tummaverikkö kielsi synnytyssairaalan henkilökunnan kännykät hänen siellä ollessaan.

National Enquirer -lehti kertoo, että Kim Kardashianin synnytysjuhla ei ole tavallinen lapsen maailman saattaminen. Pariskunta nimittäin törsää synnytykseen uskomattomia summia. Jo pelkästään heidän niin sanottu synnytyssviittinsä kustantaa vuorokaudelta 4.000 dollaria, eli 3.115 euroa.

Naisen otaksutaan viettävän luksushuoneessa ainakin kolme päivää. Los Angelesin Cedars-Sinai Medical Centerissä olevassa huoneessa on kahden sängyn lisäksi kylpyamme, taulutelevisio ja erillinen lepohuone sohvineen ja ruokapöytineen. Huone koristellaan Kardashiania varten valkoisilla ruusuilla.

Lisäksi julkkispari on tehnyt ennakkovarauksia lempiravintoloihinsa, jotta ne osaavat olla täydessä valmiudessa ruoan kotiinkuljetuksen suhteen. Kim on palkannut myös ammattikuvaajan, joka seuraa synnytysaikaa ja tuoretta äitiä vauvoineen ainakin viikon verran tuhannen dollarin päiväpalkkaa vastaan.

Kimin kerrotaan hermoilleen synnytyksessä käytettävistä vaatteistaan, ja nyt hän on hankkinut asianmukaiset alusvaatteet Pariisista 25.000 dollarilla, eli 19.500 eurolla. Synnytyksen loppulaskun summaa nostanee myös Kanyen Kimille antama lahja, sillä Yhdysvalloissa on tapana, että tuore isä antaa vastasynnyttäneelle äidille ikimuistoisen lahjan. Lähde paljastaa Kanyen suunnittelevan lahjaksi jotain, mikä nostaa lopulliset synnytyskustannukset yli miljoonan.