Nainen jätti miehensä – laihtui 45 kiloa ilman dieettiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Usein suhteessa elävien ja sinkkujen välille luodaan vastakkainasettelua. Joidenkin väitteiden mukaan esimerkiksi seurusteleva lihoo usein yhteisten hemmotteluiltojen ansiosta. Nyt eräs brittinainen sai avun liikakiloilleen avioerosta.

Essexin Grayssa asuva Taryn Wright oli vaatekokoa 38 tavatessaan baarissa tulevan aviomiehensä. Parin romanssi vei naiselta jalat alta, ja he menivät vuonna 2006 naimisiin. Avioliitto ei kuitenkaan tuonut hänelle onnea, sillä tuore morsian alkoi heti lihoa.

Yhdessäolon aikana pariskunnan yhteiseksi harrastukseksi muodostui noutoruoan hakeminen. Lihottuaan 95-kiloiseksi Taryn yritti saada kiloja katoamaan kuntoilulla, mutta hän kuitenkin söi roskaruokaa salaa. Lopulta tylsistynyt ja epätoivoinen Wright päätti erota miehestään.

Hän onnistui kaikkien ihmeeksi laihtumaan vuoden aikana 45 kiloa ilman varsinaista kuntokuuria tai dieettiä. Taryn kertoo saaneensa elämänhalunsa ja sosiaalisen elämänsä takaisin, eikä hänellä ole kiire uudestaan naimisiin.

– Avioliitto teki minusta lihavan – sinkkuelämä teki minusta jälleen seksikkään. Olin aina tyytyväinen itseeni, kunnes menin naimisiin. Kun jätin mieheni, minun ei tarvinnut edes olla dieetillä. Paino vain putosi pois, koska olin taas sinkku, kertoi Taryn Wright Daily Mail -sivustolle.