Huippumalli herutuskuvien herutuskuvissa – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -ohjelmasta tutun Adrianne Curryn vartalo on timmissä kunnossa neidon säännöllisen treenin ansiosta. Hän innostuukin usein esittelemään ulkomuotoaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Nyt 30-vuotias realitytähti ja malli on julkaissut näyttäviä otoksia suoraan rannalta. Puerto Ricossa lomaillut Adrianne poseerasi rannalla jo aiemmista Twitter-kuvista tutuiksi tulleissa keltaisissa bikineissä. Neitokainen keksi nyt uudenlaisia seksikkäitä asentoja hiekalla.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan. Sittemmin biseksuaali neitokainen on alkanut seurustella tuottaja Todd Royn kanssa.