Ireland Baldwin hurmasi punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Alec Baldwinin ja Kim Basingerin Ireland-tytär on viime aikoina kuvattu useita kertoja nauttimassa elämästään rannalla bikineissä. Hänelle on jo pitkään povattu malliuraa, mutta vielä ainakaan supermallien riveihin ei ole ollut asiaa.

Malliura voi ottaa kuitenkin hyvinkin pian tuulta alleen, sillä nyt hän on edustanut upeana kaunottarena 2013 CFDA Fashion Awards -tapahtumassa. Hänet kuvattiin ennen tilaisuutta Alice Tully Hallin punaisella matolla New Yorkissa.

17-vuotias Ireland Baldwin on näyttelijäpariskunta Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär. Vanhemmat erosivat vuonna 2002, ja sen jälkeen ainakin Alec Baldwin on jo löytänyt uutta seuraa. Hän avioitui vuonna 2012 joogaohjaaja Hilaria Thomasin kanssa.