10-vuotiaan tytön Talent-esitys pysäyttää: ”Uskomattoman taitava!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kykyjenetsintäkilpailuissa kuullaan välillä lasten ja nuorten esityksiä, jotka nostavat lahjakkuudellaan karvat pystyyn. Nyt Amerikan Talent-ohjelmassa esiintyi kymmenvuotias Anna Christine, joka hämmästytti kypsällä tulkinnallaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neitokainen esitti House of the Rising Sun -kappaleen, jonka teki aikoinaan tutuksi The Animals -rockryhmä vuonna 1964. Videolla Annan versio kappaleesta on tunteellinen ja taitava. Laulajatar säestää itseään kosketinsoittimilla.

Miltei samantien, kun tyttö alkaa laulaa, yleisö herää kannustamaan häntä. Tuomaristossa istuvat Melanie Brown, Howard Stern, Howie Mandel ja Heidi Klum loksauttavat suunsa auki kuullessaan päätähuimaavan lauluesityksen. Anna Christinen syvä ääni antaa vaikutelman huomattavasti vanhemmasta esiintyjästä.